fbpx
Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

SOALAN LAZIM

Siapa Yang Memerlukan Ezibreathe?

Mereka yang alergi pada habuk, debu, asap, bulu haiwan, sesetengah makanan dan minuman serta perubahan cuaca seperti cuaca sejuk

Bolehkah Wanita Mengandung Atau Yang Menyusu Badan Pada Bayi Mengambil Ezibreathe?

Ya! Selepas mengandung 3 bulan. Kerana EZiBreathe hanyalah garam galian dan tidak mengandungi steroid. Walaubagaimanapun anda boleh dapatkan nasihat doktor anda terlebih dahulu.

Bolehkah Ezibreathe Diambil Bersama Ubat-ubatan Lain?

Boleh, cuma jarakkan 30 minit selepas mengambil ubat-ubatan lain.

Bagaimanakah Cara Pengambilan Ezibreathe?

Hanya perlu dikunyah, tidak perlu diambil dengan makanan atau pun minuman, boleh diambil dengan perut kosong sebaiknya sebelum makan. Dos pengambilan, sila rujuk pada label yang tertera di kotak atau botol.

Waktu Mengambil Ezibreathe?

Waktu terbaik adalah awal pagi selepas bangun tidur dan sebelum tidur

Berapa Banyak Saya Perlu Ambil Sehari?

Ikut arahan yang tertera di botol atau boleh diambil bila perlu, maksimum 5 biji sehari bagi kanak-kanak dan 10 biji bagi dewasa.

Berapa Lama Saya Perlu Mengambil Untuk Melihat Kesannya?

Bergantung pada sistem pertahanan badan dan berapa kronik gejala yang dihadapi. Biasanya kesan dapat dilihat selepas 2 hari hingga 3 minggu, ada juga selepas 2 atau 3 botol terutama mereka yang mengalami masalah resdung yang kronik. Bagi yang sudah biasa mengambil EZiBreathe kesan dapat dilihat selepas 5 ke 15 minit.

Perlukah Saya Terus Mengambil Ezibreathe Selepas Resdung / Hidung Saya Pulih?

Pengambilan EZiBreathe berterusan dapat mencegah dan mengurangkan kekerapan gejala daripada berulang. Buat pengetahuan anda, gejala Alergi Hidung atau Resdung yang anda hadapi tidak boleh sembuh 100%. Ianya adalah gejala yang terpaksa anda tanggung seumur hidup. Sehingga kini masih tiada ubat dan rawatan moden atau tradisional yang dapat menyembuhkan masalah Alergi Hidung dan Resdung. Ini bermakna penghidap terpaksa bergantung dengan ubat seumur hidup mereka bagi memastikan gejala terkawal dan tidak mengganggu aktiviti kehidupan seharian.

Adakah Ezibreathe Akan Memberi Kesan Sampingan Atau Kesan Sementara?

Tiada kesan sampingan kerana EZiBreathe tidak mengandungi dadah atau steroid. EZiBreathe dihasilkan daripada garam galian yang boleh didapati di dalam makanan seharian kita. Jadi ianya selamat diambil berterusan Walaubagaimanapun, EZiBreathe boleh menyebabkan tindakbalas sementara (healing crisis process) bagi mereka yang pertama kali mengambilnya, di mana gejala akan menjadi bertambah teruk selama 1 hingga 3 minggu. Anda tidak perlu risau, ini menandakan EZiBreathe sedang bertindakbalas dengan sistem imunisasi badan. Ianya akan berakhir selepas 1-3 minggu.

Cara Menyimpan?

Jauhi daripada barangan elektrik dan haba panas kerana ini akan mencairkan tablet dan mengurangkan keberkesanan EZiBreathe.

WhatsApp Perlukan Bantuan?