fbpx
Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

TEROKAI KEISTIMEWAAN EZIBREATHE

EZiBreathe mengandungi 4 jenis garam galian dengan dos yang sangat rendah iaitu:

Natrium Muriaticum

Natrium Muriaticum

Chloride of Sodium

Kalium Muriaticum

Kalium Muriaticum

Chloride of Potassium

Kalium Sulphuricum

Kalium Sulphuricum

Potassium Sulphate

Ferrum Phosphoricum

Ferrum Phosphoricum

Phosphate of Iron

Garam Galian atau mineral adalah sebatian semula jadi yang terbentuk melalui proses geologi. Manusia memerlukan garam galian untuk semua proses kimia di dalam tubuh badan seperti pertumbuhan dan pengeluaran tulang, gigi, rambut, sistem peredaran darah, urat saraf, kulit, enzim, pengeluaran tenaga dan kontraksi otot. Garam galian diperlukan dalam jumlah yang sangat kecil untuk mendapatkan kesihatan yang optima.

Manusia tidak boleh membuat garam galian sendiri di dalam tubuh badan. Ianya hanya boleh diperolehi daripada makanan, minuman dan dalam bentuk supplemen. Makanan yang tinggi garam galian adalah sayur-sayuran dan buah-buahan.

Malangnya, sayur-sayuran yang telah dimasak akan memusnahkan garam galian tersebut. Sementara kebanyakan kita kurang mengambil buah-buahan, jika diambil pun dalam jumlah yang sangat kecil dan kadang kala garam galian tersebut musnah semasa proses penghadaman di dalam perut dan tidak sempat di serap ke salur darah.

Di sinilah terhasilnya EZiBreathe yang mengandungi garam galian khusus untuk sistem pernafasan dan sebab itulah EZiBreathe perlu dihisap atau dikunyah agar tindakbalasnya lebih efektif.

Malangnya, sayur-sayuran yang telah dimasak akan memusnahkan garam galian tersebut. Sementara kebanyakan kita kurang mengambil buah-buahan, jika diambil pun dalam jumlah yang sangat kecil dan kadang kala garam galian tersebut musnah semasa proses penghadaman di dalam perut dan tidak sempat di serap ke salur darah.

Apabila di hisap atau di kunyah, EZiBreathe akan terus menyerap ke dalam salur darah lidah dan saraf, terus ke sel-sel tubuh badan dengan membekalkan nutrisi penting yang diperlukan untuk merawat gejala Alahan dan Resdung. Dengan kata lain EZiBreathe berkomunikasi secara harmoni dengan sistem imunisasi badan untuk melegakan gejala.

EZiBreathe telah dibuktikan secara saintifik membantu kesihatan tubuh manusia dari segi berikut :

 • Melegakan kegatalan hidung, telinga, mata dan tekak
 • Melegakan selesema berpanjangan
 • Melegakan kekerapan bersin
 • Mencegah jangkitan kuman di dalam sistem pernafasan dan rongga sinus
 • Melegakan hidung tersumbat
 • Mencegah pernafasan melalui mulut
 • Mengurangkan radang yang menyebabkan bengkak di dalam rongga hidung dan sinus
 • Mencegah serangan asma

Keistimewaan

 • Melegakan Alahan dan Resdung secara semulajadi.
 • Cepat dan berkesan (bertindak dalam masa 10 ke 15 minit).
 • Sesuai untuk semua peringkat umur termasuklah kanak-kanak setahun ke atas dan orang dewasa, wanita mengandung dan yang menyusukan anak serta mereka yang berpenyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi, jantung dan lain-lain.
 • EZiBreathe tidak menyebabkan sebarang kesan sampingan jangka masa pendek atau panjang, bebas daripada toxin dan dadah serta tidak menyebabkan mengantuk atau ketagihan. Ujian makmal telah dijalankan di private lab membuktikan EZiBreathe tidak mengandungi sebarang logam berat (toxin) yang boleh merosakkan sel dan organ-organ utama di dalam tubuh manusia.
 • Selamat diambil berpanjangan. Seperti yang diketahui, tiada ubat atau rawatan yang dapat menyembuhkan alahan atau resdung 100%. Ini bermakna, pesakit terpaksa bergantung dengan ubat seumur hidup mereka. Dengan EZiBreathe mereka tidak perlu risau kerana tiada sebarang kesan sampingan.
 • Tablet berperisa manis yang hanya perlu dikunyah. Mudah diambil terutama kanak-kanak.
 • Ibu bapa inginkan ubat yang lebih selamat untuk masalah alahan dan resdung anak mereka, jadi jawapannya adalah EZiBreathe.
 • Tiada pantang larang.

DOS/CARA PENGAMBILAN

1 tablet dikunyah 2 kali sehari, sebaiknya pagi dan malam atau bila perlu.

2 tablet dikunyah 2 kali sehari, sebaiknya pagi dan malam atau bila perlu.

EZiBreathe perlu diambil secara dihisap atau dikunyah. Cara ini lebih efektif, kerana ubatnya akan terus meresap ke dalam saraf melalui air liur terus ke rongga hidung dan sistem pernafasan. Berbanding jika ianya ditelan, keberkesanannya boleh berkurangan dan lambat kerana hampir 80% daripada ubatnya telah dimusnahkan oleh asid perut.

Tidak perlu diambil bersama air atau makanan. Diambil semasa perut kosong sebaiknya sebelum makan.

Testimoni

15 Minit Sebelum Ambil Ezibreathe


Play Video

Tengah Ambil Ezibreathe


Play Video

15 Minit Kemudian Ambil Ezibreathe, Hidung Muhammad Sudah Tidak Sumbat Lagi


KLINIKAL

Hasil klinikal yang dijalankan pada 200 pesakit berusia daripada umur 1 tahun ke 45 tahun dengan masalah jangkitan sinus (Resdung) dan Alahan: kajian rawak, “double-blind”.

Abstrak

LATAR BELAKANG:

EZiBreathe telah disyorkan untuk rawatan Alahan dan Sinusitis Akut kepada pesakit.

OBJEKTIF:

Untuk melihat hasil klinikal EZiBreathe ke atas pesakit. Ujian makmal turut dijalankan bagi memantau keselamatan EZiBreathe terhadap pesakit.

BAHAN DAN KAEDAH:

Pesakit secara rawak menerima rawatan dengan EZiBreathe setiap hari. Jenis rawatan yang tidak diketahui oleh kedua-dua pesakit dengan pegawai penilai. Penilaian klinikal telah dilakukan dua minggu sebelum memulakan rawatan dan kemudian setiap empat minggu sehingga minggu 16 rawatan. Data klinikal termasuk tempoh berlakunya kekerapan gejala, kehadiran atau ketiadaan gejala. Kajian makmal juga dilakukan untuk menilai keselamatan ubat, termasuk ujian fungsi hati. Kesan sampingan ubat juga dicatat.

KEPUTUSAN:

95% pesakit mendapati gejala berkurangan dan mudah di kawal selepas 2 minggu mengambil EZiBreathe. Tidakbalasnya lebih cepat terhadap kanak-kanak.

KESIMPULAN:

EZiBreathe berkesan dalam melegakan gejala Alahan Rinitis dan Sinusitis Akut serta selamat walaupun diambil secara berterusan.

Berminat? Hubungi Kami Sekarang

Hubungi Tel: 012 248 0828

Jika terdapat sebarang pertanyaan mengenai produk Ezibreathe, kami sedia membantu anda dengan tawaran menarik


Hubungi Kami

WhatsApp Perlukan Bantuan?